Resultaten voor audio meubel design

   
audio meubel design
 
Tv-audiomeubel op maat laten maken bij Kastenstudio Utrecht.
Wij ontwerpen uw kast op maat. Een meubel dat geheel aan al uw wensen voldoet, waarbij bijvoorbeeld uw versterker de juiste ventilatie krijgt en de bekabeling gemakkelijk kan worden aangesloten. Tevens kunnen wij alle kastfronten, zoals deuren en kleppen, voorzien van speaker doek, zodat ook uw soundbar netjes in uw mediacenter kan worden weggewerkt en uw afstandsbediening blijft werken.
bluefurn.com
CCC design Roermond: tv meubelen, tv meubel design, audio meubelen, tv-audio meubels.
vloer, plafond, verlichting, tv-audio, open haard, wandmeubel, salontafel, meubels, gordijnen. Kastenwand, combinatie staal etswerk met wengé hout, voorzien van ingebouwde open haard. Ontwerp en realisatie ladenblok, voorzien van audio techniek, tv. draaibaar, kabels en achterkant tv. In voorzijde site table boxen verwerkt, zie ook foto 16.
keyboost.nl
Maatwerk AV Meubelen HEPTA Design Audio.
Banz Bord Cloud is het splinternieuwe wandmeubel programma van Banz Bord. Een wandmeubel uit het Banz Bord Cloud programma is uitermate geschikt als TV wandmeubel of audio meubel, daar het uitgerust is met een onzichtbaar geïntegreerd HiFi audio systeem van de hoogste kwaliteit, afkomstig van het Nederlandse Hepta Design Audio.
dominidesign.com
Zwevend audio en tv-meubel.
Zwevend audio en tv-meubel. Wij krijgen steeds vaker de vraag naar een op maat gemaakt tv-meubel. Een tv-meubel is zeer persoonlijk en ieder huishouden stelt andere eisen. Bij DVB Design is voor elke denkbare toepassing een oplossing te vinden. Regelmatig worden we bijvoorbeeld gevraagd om audioapparatuur strak in te bouwen, waar rekening gehouden moet worden met gebruiksgemak, genoeg ventilatie, mogelijkheid tot uitbreiding en design. Dit doen wij altijd in samenspraak met de klant door ter plekke in te meten, het meubel goed te bespreken en voor aanvang van het productieproces een duidelijke 3D-tekening te ontwerpen.
Sonorous design audiomeubels design tv meubels.
Dit succes heeft in 2014 geleid tot een nieuwe state of the art fabriek. Alle audio meubelen en tv meubels worden ontworpen en geproduceerd in eigen beheer. bekijk hier de video. Uitbreidingen op Sonorous. Meer informatie ontvangen? Wil je meer informatie aanvragen over Sonorous meubelen? Stuur een e-mail of kom langs in onze vernieuwde showroom, deze is geopend van woensdag t/m zaterdag. Meer informatie Ideeën koffer. Wil je meer informatie zoals een prijslijst of verschillende modellen bekijken en alle materialen zien en voelen? Maak een afspraak om bij ons langs te komen in de showroom in Assendelft.Geef onderstaand een optie aan en vul je gegevens in. Wij nemen dan z.s.m. contact met je op. Wij zijn 6 dagen per week geopend - voor de actuele openingstijden bezoek onze contactpagina. We hebben je bericht succesvol ontvangen. Offerte aanvragen voor.: Je hebt geen product gekozen, vul je product in bij de beschrijving of voeg een product toe. afspraak maken stel een vraag bel mij terug offerte aanvragen prijslijst ontvangen. Alle velden zijn verplicht. Bestel de ideeën koffer. Heeft u het gewenste meubel gevonden maar weet bent u er betreft de kleur en materiaal nog niet helemaal uit?
10 - Audiovideo-meubelen AudioPerfect - hifi - stereo - surround.
Een meubeltje van degelijke kwaliteit is belangrijk, maar er bestaan ook meubels die dienen als tweak van je set, bvb. om microfonie bijgeluiden door kleine trillingen tegen te gaan. Er zijn meubels puur voor hifi of voor hifi en TV.
Custom Design Milan 6 Hifi audio meubel Lexicom Multimedia.
Het vervaardigen van een meubel dat past in een interieur van een willekeurige kamer. Het vervaardigen van een meubel dat uw apparatuur optimaal ondersteund en de klank niet aantast. Met de Milan meubels laat Custom Design zien dat een audio meubel geen ontsierend uiterlijk meer hoeft te hebben anno 2018.
audio meubel design
Help en info. Antiek en Kunst. Audio, Tv en Foto. Caravans en Kamperen. Cd's' en Dvd's.' Computers en Software. Contacten en Berichten. Diensten en Vakmensen. Dieren en Toebehoren. Doe-het-zelf en Verbouw. Fietsen en Brommers. Hobby en Vrije tijd. Huis en Inrichting.
Nieuwe designoplossingen van CLIC bij Latham Audio.
Latham Audio, distributeur van merken zoals Naim en Neat, is sinds 2016 ook verdeler van het Deense meubelmerk CLIC Design. Van deze fabrikant van innovatieve audiomeubelen is een aantal nieuwe mogelijkheden voor integratie van je a/v-apparatuur verschenen. CLIC Design is het geesteskind van Mike Fabricius. Als eigenaar van een speciaalzaak in beeld- en geluidsapparatuur ontdekte hij dat zijn klanten niet alleen op zoek waren naar goede geluidskwaliteit, maar ook naar een esthetisch verantwoorde plaatsing. Zijn credo: 'see' beauty, hear beauty, hide everything else'. CLIC-meubelen worden op bestelling gefabriceerd in Denemarken en zijn naar wens samen te stellen, waardoor bijna elk model uniek is. Neem bijvoorbeeld de hiernaast afgebeelde 'Vinyl' Store', voor de liefhebber van lekker door je lp's' bladeren zoals in de platenzaak. Het meubel of eerder de aanpassing in het meubel is een uitsnede in de bovenzijde zodat je de favorieten platen van je collectie in een handige 'playlist' bij de hand hebt.
INSPIRATIEGIDS. TV/Audio Oplossingen - PDF Free Download.
It s JustRacks NL Betaalbaar Design. De JustRacks tv meubel collectie is modern en elegant. De smart tv meubels zijn geschikt voor de nieuwste generatie smart televisies, en kenmerken zich door een tijdloos. Just-Racks Collectie TV meubels. NL BLACK WHITE JustRacks Collectie 2013 TV meubels justracks GERMANY Betaalbaar Design INTRO It s JustRacks De Black White collectie van JustRacks is modern en elegant. De audio en tv meubelen zijn.
Een Hülsta audio meubel in heel veel uitvoeringen zien?
Van Beek: designtafels. Schönbuch: design voor hal garderobe. Eikelenboom: design verlichting. DaqiConcept: Jingoo - Bird - Chirp. Design on Stock. Hülsta audio meubel. Hülsta audio meubel. Hülsta audio meubel.: kastenprogramma van ladenkast tot wandmeubel Meubel materialen.: in hout en lak Voorraad.:

Contacteer ons