Op zoek naar art deco meubelen te koop?

   
art deco meubelen te koop
 
Art Nouveau en Art Deco AntiekSite.nl.
HET WORDT NATUURLIJK PAS WAT MET DE JUISTE INDIRECTE VERLICHTING! Vloerlamp op gesmede driepoot in blank en gepatineerd ijzer met een vast frame eveneens gesmeed waarin de bespanning van de lampenkap gevat is. Meubelen uit de Art Nouveau en Art Deco periode. In deze themarubriek vindt u oude en antieke meubelen en objecten uit de Art Nouveau Art Deco en nieuwe zakelijkheid over zichtelijk bij elkaar. De meeste items staan ook in de andere rubrieken op meubeltype gerubriceerd. De meeste items in deze rubriek komen globaal uit de periode 1890 1925. Beslist géén kopie antiek maar uitsluitend unieke stukken.
meubels
Tweedehands Art Deco Curiosa 2dehands.be.
Art Deco meubelen Hoogebeen Interieur.
Zo ontlenen de ontwerpers van de Art Deco meubelen veel inspiratie aan de designklassiekers van grootheden als Charles Rennie Mackintosh en Frank Lloyd Wright. Art Deco meubelen Period Designers. Art Deco meubels Decoforma Arts Crafts Art Nouveau Jugendstil de meubelcollecties dragen kenmerken van roemruchte stijlperiodes. De sfeerdetails van toen zijn herhaaldelijk een inspiratiebron voor de originele ontwerpen en stijlvaste collecties. Meer en meer worden de ontwerpers Period Designers genoemd. Art Deco meubels rosewood en ebbenhout. De uitgebreide Art Deco meubel collectie kenmerkt zich door het gebruik van rosewood en ebbenhout. Een hoofdrol is weggelegd voor de typische Art Deco kleuren rood zwart en zilver.
Art Deco Meubelen.
Nieuwe meubelen vervaardigd naar oorspronkelijke modellen of als inspiratie op beroemde ontwerpen veelal afkomstig van beroemde architecten. Meer informatie over deze wereldberoemde ontwerpers is te vinden onder de knop Biografieën. De getoonde Art Nouveau meubelen de Art Deco meubelen en Design meubelen zijn geproduceerd door gerenommeerde meubelmakers. Ambachtelijke vakmensen die gedreven zijn om nog iets moois te maken! Lees meer over de Art Nouveau meubelkunst en Art Deco meubelkunst. Er zijn eetkamerstoelen keukenstoelen bureaustoelen fauteuils krukjes hockers 2-zits banken 3-zits banken 4-zits banken slaapbanken salontafels eettafels keukentafels bijzettafels hoektafels plantentafels decoratieve tafels werktafels vitrinekasten sideboards nachtkastjes halkastjes dressoirs audiomeubels t.v.meubelen boekenkasten wandmeubelen cabinets ladenkasten containers kamerschermen plantstands zuilen piédestal's en allerlei andere siermeubelen te ontdekken. De materialen waar het meubilair van is vervaardigd kan divers zijn.
Vind art deco meubels in Antiek en Kunst op Marktplaats.nl.
Afmetingen 75.5 Cm hoog 69.5 Cm breed 53 cm diep zie ook mijn andere advertenties voor leuke antieke spulletjes! antiek art deco bankstel van Pander. Te koop mooi antiek art deco bankstel betreft een tweezits bank 2 fauteuils en een tafeltje. Het bankstel is van begin 20e eeuw van het merk pander. Het heeft een beuken-romp en is voorzien van handgevlochte webbingdeze is nog geheel strak. Het geheel is gestoffeerd in wit kunstleder en de binnenvering is. Art Deco Amsterdamse Haagse School rookstoel Fauteuil Design.
Antiekboerderij Krommenie Meubelen Art Deco en meer.
Art Deco en meer. Meubelen Art Deco en meer. Haagse School Boekenkast met gestileerde kameleon. Bijzondere kast gemaakt van mahonie met coromandelhout asymmetrisch met op de rechter staander een gestileerde kameleon. Het ontwerp van de kast is bij mij niet bekend. De kast moet nog opgeknapt worden. Onbekend afmetingen b x h x d. 950 euro on opgeknapt 1450 euro opgeknapt. Haagse School buffet ontwerp J. Bijzonder buffet ontworpen door J. Brunott in de Haagse School stijl.
art-deco1920-1930.nl.
Geachte klant Wilt u buiten de openingstijden de showrooms bezichtigen mail of bel ons 0031-76-5711780 Gsm. Mag ik mij even voorstellen. Mijn naam is Ron Clarijs 60 jaar oud en van beroep reeds 35 jaar restaurateur en handelaar in antieke meubelen.Wegens beeindiging van Art Decoration Chris Borsjheb ik de voorraad overgenomen om mij geheel te gaan specialiseren in het Art Deco.Mijn showroom van ruim 250m2 is geheel verbouwd tot een waar art deco paradijs voor de liefhebbers. Ik hoop u spoedig te mogen begroeten in mijn zaak.
Jan Frantzen Art Deco.
0180 63 22 59 info@janfrantzen.nl. Nieuwe Art Deco Collectie. Nu in de showroom. Nu in de showroom. Sofa Royal Purple Curved. Al meer dan 40 jaar ontwerpt Jan Frantzen meubelen met een eigen signatuur.

Contacteer ons